Laddar, vänta lite...
Laerdal Medical Hjärtstartare Philips / Laerdal HS1 m. väska

    Notice: Undefined offset: 1 in /data/nfsfs02/tryggsak/htdocs/templates/tryggsaker.se-km001-tryggmedical/snippets/main-product1.php on line 109

Hjärtstartare Philips / Laerdal HS1 m. väska

13688.00 kr
Eller delbetala
från 621.66 kr/mån. (24 mån.)
klarna
  • Artikelnummer: F1401-0104
  • Lagerstatus: Beställningsvara
  • i Fråga om vara

Nyhet: Vi samarbetar med Hjärt-Lungfonden

TryggSaker Norden Ab, dit även TryggMedical.se hör, har blivit utvalt samarbeta med Hjärt-Lungfonden i kampanjen Hjärtsäkra Sverige. Det är naturligtvis otroligt hedrande att ha fått förmånen att samarbeta med Hjärt-Lungfonden så har du några frågor kring detta så kontakta gärna Joachim Sköld på 0709-771812.

                                                   

Philips/Laerdal hjärtstartare ger trygghet för att du vet att du kan rädda ett liv innan ambulansen kommer fram. Chansen att överleva ökar nämligen från 7% till ca 75% om du har en hjärtstartare tillgänglig vid ett hjärtstopp.

Med minimal träning kommer du att känna dig så trygg att det är möjligt för dig att rädda livet på en medarbetare, en vän, en familjemedlem eller någon person på gatan.

Lätt att använda
Philips/Laerdal hjärtstartare kan användas när som helst, var som helst och av alla. Med hjälp av röstinstruktioner med en klar och lugn röst leder den användaren genom alla steg vid HLR och defibrillering. Skulle man inte utföra en av instruktionerna, upprepas denna tills man gjort så.

Alltid klar för användning
Omfattande automatisk självtest kontrollerar alla HeartStarts vitala funktioner dagligen, veckovis och månadsvis för att säkra att den alltid är klar för användning i en livshotande situation. Du ser detta genom en blinkande lampa som indikerar att hjärtstartaren är ok.

Kvalitet
Philips hjärtstartare är världens överslägset största märke inom defibrillering och står för topp kvalitet. Du har därigenom hela 8 års garanti på din hjärtstartare. Skulle något ändå mot förmodan bli fel så får du dessutom låna en utbytesmaskin under reparationerna.

Hur den fungerar
Philips Heartstart HS1 är mycket enkel att använda och berättar för dig vad du skall göra genom hela processen. När du startat hjärtstartaren (antingen mha av/på-knappen eller genom att dra i handtaget som lösgör elektroderna -hjärtstartare startar då automatiskt) börjar speaker rösten att gå igenom processen steg för steg. Skulle du inte genomföra ett steg, upprepas igen vad du skall göra. På detta sätt får man ett mycket bra stöd i en stressad situation. Heart start HS1 har även en funktion för om du vill få hjälp med instruktioner hur du genomför hjärtkompressioner.

I Paketet ingår

  • 1 st Philips HS1 hjärtstartare
  • 1 st mjuk slim case väska
  • 1 par elektroder
  • 1 st batteri

 

Om nyttan med hjärtstartare (verklig händelse)

"Jag var alltså med om en incident för 2 fredagar sedan där vi blev tvugna att använda den hjärtstartare som jag skickade bild på (en Philips Fr2:a - red.anm).
Den var enkel att sköta och mycket tydlig i sina instruktioner och även fast situationen var stessad och man hade ett ordentligt adrenalinpåslag så hörde man tydligt hur instruktionerna löd. Varken för mycket infomation eller för lite utan precis lagom avvägt.
Vi har fått veta att utan vår hjälp hade aldrig patienten överlevt. Kunden mår idag bra och är opererad och vi hoppas få se honom här snart igen.

Kent Sepic Medley Arena Grosvad Finspång."

Antal i förpackning: 1 st

 

Ditt Namn:
Skicka till (namn):
Skicka till (e-post):
Kommentar:
 
Kod:
 
Telefon: 026-65 00 56
E-post: kundservice@tryggmedical.se

Varumärken

Nyhetsbrev

Gå med i vårt nyhetsbrev så är du alltid uppdaterad om nya produkter, tips och artiklar.